Gegevens verwijderen in Mr. Transcription: gebruik en tips
16 oktober 2026
Met de functie ”Verwijderen” van Mr. Transcription kunt u zelf eenvoudig alle gegevens verwijderen die u tot nu toe hebt laten voorlezen!
In dit artikel leggen wij uit hoe u
- de verwijderfunctie
- de functie voor bulksgewijs verwijderen
gebruikt en waar u op moet letten.
Zo gebruikt u de verwijderfunctie en de functie voor bulksgewijs verwijderen
Zo gebruikt u de verwijderfunctie
De verwijderfunctie van Mr. Transcription is beschikbaar via de geschiedenis.
Als u de geschiedenis bekijkt, ziet u rechts van de voorgelezen tekst
- Datum
- Controleren/bewerken
- Tekst
- Ondertitels
- Afbeelding
- Verwijderen
Dit zijn in totaal zes items.
Controleren/bewerken: hiermee kunt u de getranscribeerde afbeelding controleren en de getranscribeerde tekst bewerken.
Tekst: hiermee kunt u de getranscribeerde tekst als tekstbestand downloaden.
Ondertitels: hiermee kunt u de getranscribeerde tekst als tekstbestand downloaden.
Afbeelding: hiermee kunt u de afbeelding downloaden die voor de transcriptie is gebruikt.
Verwijderen: hiermee verwijdert u deze tekst en de geüploade audio, video en afbeeldingen uit de geschiedenis en van de server.
Klik op Verwijderen
De inhoud van de transcriptie wordt weergegeven.
Klik rechts op de rode knop “Verwijderen”.
Hiermee hebt u deze tekst en de geüploade audio, video en afbeeldingen uit de geschiedenis en van de server verwijderd.
De optie Verwijderen wordt bij elke transcriptie weergegeven, zodat u ze stuk voor stuk kunt verwijderen.
Zo gebruikt u de functie voor bulksgewijs verwijderen
Wilt u alle transcripties in één keer verwijderen, gebruik dan de functie voor bulksgewijs verwijderen.
De functie voor bulksgewijs verwijderen vindt u onderaan de geschiedenispagina
Alle teksten, afbeeldingen en audiobestanden uit de geschiedenis verwijderen
Via deze rode knop kunt u alles in één keer verwijderen.
Net als bij de gewone verwijderfunctie worden alle getranscribeerde teksten en alle geüploade audio, video en afbeeldingen uit de geschiedenis en van de server verwijderd.
Twee aandachtspunten bij de verwijderfunctie
Bij de verwijderfunctie zijn er twee dingen om op te letten.
- Het heeft geen invloed op het aantal tekens dat u kunt gebruiken.
- Alle gegevens worden van de server verwijderd en kunnen daarom niet worden hersteld.
1. Het heeft geen invloed op het aantal beschikbare afbeeldingen of audiominuten.
Ook als u met de verwijderfunctie de teksten, afbeeldingen en audiogegevens uit de geschiedenis verwijdert, wordt het aantal beschikbare afbeeldingen of audiominuten daardoor niet verhoogd (hersteld).
Voorbeeld:
Aantal afbeeldingen dat nog kan worden voorgelezen: 10
Uit de geschiedenis verwijdert u 15 afbeeldingen
→Het aantal beschikbare afbeeldingen blijft 10
2. Alle gegevens worden van de server verwijderd en kunnen daarom niet worden hersteld.
Ook als u per ongeluk iets hebt verwijderd, zijn de getranscribeerde tekst, de afbeeldingen, de video en de audiogegevens van de server verdwenen.
Verwijderde gegevens kunnen dus niet worden hersteld.
De bewaartermijn van gegevens op de server verschilt per abonnement
De audio en de getranscribeerde tekstgegevens worden op onze server bewaard
- Niet-leden: 1 dag
- Gratis leden: 30 dagen
- Betalende leden: totdat het lid zelf de geschiedenis verwijdert
en worden daarna automatisch gewist.
De verwijderfunctie is beschikbaar voor gratis leden en betalende leden.
Bij de AI-engine geldt dat er “geen logs worden bewaard”. Vanuit de AI-engine kunnen de afbeeldingen, audio, video en teksten van gebruikers dus niet worden ingezien.
Voor extra beveiliging
Op onze dienst zijn alle pagina’s versleuteld met SSL/TLS, zodat derden de inhoud niet kunnen inzien.
Bovendien worden voorgelezen teksten en audio opgeslagen op servers met een robuust beveiligingssysteem en zijn ze alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers.
Wilt u toch zo veel mogelijk zekerheid, of maakt u zich zorgen over de beveiliging, gebruik dan gerust de verwijderfunctie.
Hoe zit het met de beveiliging van Mr. Transcription? Uitgebreid antwoord, onder meer over de servers
Is het veilig om gegevens naar Mr. Transcription te uploaden? Kunnen ze worden misbruikt? Er kan vertrouwelijke bedrijfsinformatie in zitten, dus het is volkomen begrijpelijk dat u voorzichtig bent. Hoe is de beveiliging van Mr. Transcription geregeld?
■ AI-transcriptieservice "Mr. Transscription"
"Mr. Transcription" is een online transcriptietool die kan worden gebruikt vanaf nul initiële kosten en 1.000 yen per maand (* gratis versie beschikbaar).
- Ondersteunt meer dan 20 bestandsindelingen zoals audio, video en afbeeldingen
- Kan zowel vanaf pc als smartphone worden gebruikt
- Ondersteunt technische termen zoals medische zorg, IT en langdurige zorg
- Ondersteunt het maken van ondertitelbestanden en sprekerscheiding
- Ondersteunt transcriptie in ongeveer 100 talen, waaronder Engels, Chinees, Japans, Koreaans, Duits, Frans, Italiaans, enz.
Om het te gebruiken, uploadt u gewoon het audiobestand van de site. Transcriptietekst is beschikbaar in seconden tot tientallen minuten.
Je kunt het gratis gebruiken als je het maximaal 10 minuten transcribeert, dus probeer het een keer.
Email: mojiokoshi3.com@gmail.com
Transcriptie voor audio / video / beeldtranscriptie. Het is een transcriptieservice die iedereen gratis kan gebruiken zonder installatie.
- Wat is Mr. transcriptie?
- Transcriptie van afbeeldingen, geluiden en video's met Mr. Transcription
- Gratis registratie
- Tariefplan
- handmatig
- Probeer onze andere gratis diensten